Muodin merkonomit maailmalla

Pääsimme tutustumaan ensi kevään ja kesän 2017 mallistoihin kaksilla eri maailmankuuluilla muotimessuilla.

Kööpenhaminan muotimessut ovat alan yrityksille yksi tärkeimmistä tapahtumista niin kansainvälistymisen kuin uusien sisäänostajien löytämiseen. Messut tunnetaankin tapahtumana, joka palvelee sisäänostajia kaikkialla; ketjut, yksityiset liikkeenharjoittajat ja nettikauppiaat löytävät messuilta tuotteita sekä naisille että miehille.

Revolver esittelee nykyaikaista ja edistyksellistä muotia Skandinaviasta. Näytillä on myös brändejä Euroopasta, joiden tyylissä on löydettävissä samaa selkeäviivaista henkeä kuin esim. Pohjoismaiden suunnittelijoiden merkeissä.

noolan

Messuilla oli paikalla myös ”Pietarsaarelaisen Noolanin omistaja ja suunnittelija Marja Rak kertoo, että pienelle yritykselle messut ovat iso, mutta kannattava sijoitus. Pitkäjänteisyys palkitaan, kun ensimmäisellä messukerralla tuotteisiin tutustuneet palaavat seuraavilla messuilla tekemään kauppoja. Noolan on löytänyt messujen kautta jälleenmyyjiä ja arvokkaita kontakteja, Tähtäimessämme on kasvu ja kansainvälistyminen sekä Noolanin tekeminen tunnetuksi. Painopiste on tässä vaiheessa erityisesti Pohjois-Euroopassa. Siihen Kööpenhaminan messut ovat juuri oikea paikka, Rak sanoo.” – Suomen tekstiili- ja muoti sivuilta poimittua.

”Kaiken kaikkiaan Revolver oli upea ja ennen kaikkea visuaalinen kokemus. Esillepanot olivat pitkälle harkittuja ja ehjiä kokonaisuuksia. Pidin messujen selkeydestä ja ylipäätään sen kokonaisilmeestä. Monia sisustuksellisia elementtejä, kuten kukkia (varsinkin kaktus oli POP!), oli tuotu osastoille; ehkäpä luomaan kodikkuutta ja luonnonmukaisuutta. Jok tapauksessa asetelmat olivat silmiinpistävän kauniita ja harkittuja, että mielikuva hallitusta esteettisyydestä sekä tyylikkyydestä jäi ehdottomasti päällimmäisenä mieleen.”

 

Tekstin kirjoittajat opiskelevat Edupolissa Muodin merkonomiksi.

Seuraavan koulutuksen tiedot: www.edupoli.fi/muodinmerkonomi

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s