Fiiliksiä Kööpenhaminasta

Kööpenhaminassa  ekologinen arvomaailma oli näkyvää. Sen havaitsi erityisesti liikenteessä; pyöräilijät liikkuivat sujuvasti autojen keskellä, melkeinpä kuin kuninkaat. Vaikka Tanska on tunnettu pyörämaa, niin silti niiden runsaus yllätti ja hämmensi. Paljon olisi oppimista liikennekäyttäytymiseen täällä kotimaassa.

fillarit

Käynti taidekäsityömarkkinoilla avarsi silmiä. Kotimaisen työn arvostuksesta puhutaan, samoin kestävästä kehityksestä ja eettisyydestä. Valitettavan usein kuluttaja kuitenkin tekee valinnan hinnan, ei arvojensa mukaan. Onneksi suuntaus näyttää kuitenkin pikkuhiljaa muuttuvan kaikkialla; suunnittelijat ovat näyttävästi esillä ja tietynlainen slow life- ajattelu ottaa kantaa niin ekologisuuden kuin eettisyyden puolesta.”

Tanskalainen pukeutumistyyli on rento ja selkeän yksinkertainen, mutta silti tyylikäs. Omalla tavalla klassista, mutta aina pienellä twistillä, joka tekee asusta omanlaisensa. He yhdistelevät mielellään asuihin koruja ja huiveja. Tämän hetken suosituimpia vaatebrändejä ovat esim. By Malene Birger, Knowledge Cotton Apparel, Sand Copenhagen, WoodWood, Samsoe&Samsoe ja Karen by Simonssen. Huivi- ja korumerkeistä mainittakoon Becksöndergaard, Pernille Corydon, Maanesten ja Pilgrim.

Kirjoittajat opiskelevat Edupolissa merkonomiksi muotialan opinnoilla.
Opintomatka kuuluu opintoihin. Opiskelija pääsee tutustumaan kansainväliseen muodin maailmaan, muodin ja visuaalisiin trendeihin, käyttämään kielitaitoaan ja toki toimimaan ryhmässä

Lisätietoa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s